Ons retourbeleid

Want het kan zijn dat je een artikel wil retourneren
En je moet hiervoor geen reden opgeven

Herroepingsrecht?
Standaard geldt voor alle producten die je online koopt een bedenktermijn van 14 dagen na het ontvangen van de producten. Je kan binnen die termijn afzien van de verkoop (= ‘de overeenkomst herroepen’). Je moet ons dan wel meteen verwittigen.

Nadat je bij ons hebt gemeld dat je van de aankoop af wenst te zien heb je nogmaals 14 dagen om het product terug te sturen. Dit wordt het herroepingsrecht genoemd.

Wat als mijn bestelling niet voldoet aan mijn verwachting?
Ben je niet blij met wat je had besteld, dan is dat uiteraard heel jammer. Je kan zonder dat je een reden moet opgeven je bestelling herroepen, maar dat moet je wel binnen 14 kalenderdagen na ontvangst aan ons melden. Hiervoor kan je de stappen volgen die staan onder “Hoe kan ik artikelen retourneren?”

Ben je wél blij met je artikelen, maar zijn ze in slechte conditie bij jou aangekomen? Dan zorgen we voor een passende oplossing. Neem hiervoor contact op met klantendienst@linkerdink.be en we helpen je graag en snel verder.

Blijkt na een poosje (maar wel binnen de 2 jaar nadat je je bestelling hebt ontvangen) dat een artikel een gebrek vertoont, neem ook dan contact op met klantendienst@linkerdink.be zodat we kunnen onderzoeken of we het artikel onder garantie kunnen ruilen of terugbetalen. Meer info over de garantie kan je terugvinden in onze Algemene Voorwaarden.

Hoe kan ik artikelen retourneren?

1. Vul het retourformulier in zodra je beslist hebt dat je artikelen wil retourneren, binnen 14 kalenderdagen na ontvangst van je bestelling.

2. Stuur ons de artikelen terug binnen de 14 kalenderdagen nadat het retourformulier hebt ingevuld.

3. Zorg ervoor dat je de artikelen terugstuurt in hun oorspronkelijke staat en verpakking, met alle erbij geleverde accessoires, en gebruiksaanwijzingen. Als de artikelen duidelijk gebruikt zijn geweest, zullen ze niet worden terugbetaald.

4. Stuur je retourartikelen naar: Linkerdink Klantendienst, De Hinnisdaellaan 2, 1150 Brussel

Hoe zit het met de terugbetaling?
Wij storten het volledige aankoopbedrag, inclusief eventuele transactiekosten en verzendkosten voor de originele zending, zo snel mogelijk terug. In ieder geval niet later dan 14 kalenderdagen nadat we de goederen hebben teruggekregen of jij hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee de oorspronkelijke transactie is verricht.