Wij geloven in gelijke kansen.

Wij geloven dat iedere mens dezelfde opportuniteiten verdient. We willen meer kleur geven aan het leven.

In een maatschappij die hoofdzakelijk gericht is op rechtshandigen willen wij linkshandigen de middelen aanreiken die hun dagelijkse leven op een positieve manier kunnen beïnvloeden.

Over Linkerdink

Linkerdink is een initiatief van Evi en Sandrijn. Begin 2021 besloten ze  een webshop te lanceren voor linkshandigen. Evi, de leftie van de twee, ging een paar jaar geleden op reis naar de VS en ontdekte daar een winkel voor lefties. Er ging een nieuwe wereld voor haar open en ze wil die ervaring graag delen met andere linkshandigen. Vaak zijn lefties zich er niet van bewust hoeveel onhandigheidjes het gevolg zijn van materiaal dat gericht is op rechtshandig gebruik. Alternatieven zijn niet altijd gemakkelijk te vinden. Linkerdink wil je zoektocht eenvoudiger maken. We bieden kwalitatieve artikelen aan, met extra aandacht voor de vrolijke kant van het leven, en breiden voortdurend ons aanbod uit, zonder dat we onze waarden uit het oog verliezen.

Wie zijn wij?

Twee besties die, net als links en rechts, tegengesteld zijn en elkaar toch perfect aanvullen.

Evi

– Original leftie –

De leftie van het gezelschap. Ze zoekt de leukste producten die ze stiekem zelf zou willen hebben. Er komt niets in de winkel dat niet hoogstpersoonlijk door haar werd getest. Met haar teksten geeft ze je extra informatie over de producten mee.

Fun facts

Evi houdt van reizen, lezen en kan een vliegtuig besturen. Haar lievelingsfilm is “Hidden figures” of “Birds of Prey” (kiezen is niet haar sterkste kant).

Foto: Bram Penninckx

Sandrijn

– Original rightie –

De rightie van het gezelschap. Zij staat stevig met beide voetjes op de grond en houdt de cijfers strak in het gareel. De ‘kleine lettertjes’ hebben geen geheimen voor haar. Ze liet haar creatieve en techie kant los op de webshop waardoor deze er nu prachtig uitziet.

Fun Facts

Sandrijn houdt van haar kat en van gamen. Je kan haar omkopen met heerlijke chocolade. Haar lievelingsfilm is “Lucky Number Slevin”.