Wij geloven in gelijke kansen.

Wij geloven dat iedere mens dezelfde opportuniteiten verdient. We willen meer kleur geven aan het leven.

In een maatschappij die hoofdzakelijk gericht is op rechtshandigen willen wij linkshandigen de middelen aanreiken die hun dagelijkse leven op een positieve manier kunnen beïnvloeden.

Over Linkerdink

Linkerdink is een initiatief van Evi en Sandrijn. Begin 2021 besloten ze  een webshop te lanceren voor linkshandigen. Evi, de leftie van de twee, ging een paar jaar geleden op reis naar de VS en ontdekte daar een winkel voor lefties. Er ging een nieuwe wereld voor haar open en ze wil die ervaring graag delen met andere linkshandigen. Vaak zijn lefties zich er niet van bewust hoeveel onhandigheidjes het gevolg zijn van materiaal dat gericht is op rechtshandig gebruik. Alternatieven zijn niet altijd gemakkelijk te vinden. Linkerdink wil je zoektocht eenvoudiger maken. We bieden kwalitatieve artikelen aan, met extra aandacht voor de vrolijke kant van het leven, en breiden voortdurend ons aanbod uit, zonder dat we onze waarden uit het oog verliezen.

Wie zijn wij?

Twee besties die, net als links en rechts, tegengesteld zijn en elkaar toch perfect aanvullen.

Evi

– Original leftie –

De leftie van het gezelschap. Ze zoekt de leukste producten die ze stiekem zelf zou willen hebben. Er komt niets in de winkel dat niet hoogstpersoonlijk door haar werd getest. Met haar teksten geeft ze je extra informatie over de producten mee.

Fun facts

Evi houdt van reizen, lezen en kan een vliegtuig besturen. Haar lievelingsfilm is “Hidden figures” of “Birds of Prey” (kiezen is niet haar sterkste kant).

Foto: Bram Penninckx

Sandrijn

– Original rightie –

De rightie van het gezelschap. Zij staat stevig met beide voetjes op de grond en houdt de cijfers strak in het gareel. De ‘kleine lettertjes’ hebben geen geheimen voor haar. Ze liet haar creatieve en techie kant los op de webshop waardoor deze er nu prachtig uitziet.

Fun Facts

Sandrijn houdt van haar kat en van gamen. Je kan haar omkopen met heerlijke chocolade. Haar lievelingsfilm is “Lucky Number Slevin”.

Onze waarden

Waarden zijn belangrijk, ook voor een bedrijf of organisatie. Ze geven richting aan wat je doet. Gaan we voor winst of voor kwaliteit? Wat bieden we aan en hoe worden klanten en medewerkers behandeld? Bij elke keuze die we maken, toetsen we deze af aan onze waarden om te zien of we nog steeds goed bezig zijn. Wij hebben voor Linkerdink dus ook eens nagedacht over de waarden die wij belangrijk vinden en deze in een lijstje gegoten (in willekeurige volgorde):

Gelijke kansen voor iedereen

Iedereen verdient gelijke kansen. Met Linkerdink willen we ons steentje bijdragen specifiek voor linkshandigen. We behandelen iedereen op dezelfde manier in overeenkomst met de andere waarden die hier vermeld staan.

Kwaliteit

Ieder product dat we verkopen wordt eerst ook door ons (Evi) getest. We vinden het belangrijk dat we degelijke items aanbieden waar onze klanten veel plezier van kunnen hebben.

Transparantie

We willen op ieder vlak transparant communiceren met onze klanten. Ook wanneer mensen niet zo tevreden zijn over onze services. We willen waardevolle en correcte reviews van onze producten binnen het kader van onze gedragscode. Stuur een mail met je vragen, bedenkingen enz en we zullen er zeker op reageren.

Life is fun

Voor veel mensen is het leven al grijs genoeg. Wij willen ons steentje bijdragen door er wat kleur aan toe te voegen. En een snuifje humor om je dag verder op te vrolijken.

Duurzaamheid

Het klimaat is, terecht, een hot topic waarvoor iedereen verantwoordelijk is. Dat geldt ook voor ons. Binnen onze mogelijkheden proberen wij ook ons steentje bij te dragen. We zijn bijvoorbeeld wel afhankelijk van externe producenten, maar duurzaamheid is iets waarmee we rekening houden wanneer we onze partners kiezen.

Lokaal

Door onze specifieke niche moeten we kijken naar het wereldwijde aanbod. Maar wanneer we de keuze hebben zullen we gaan voor producten die in België of Europa worden gemaakt zodat we de “lokale” economie steunen.

Respect

Iedereen verdient het om met respect behandeld te worden of het nu gaat om leveranciers, klanten, nieuwsgierige bezoekers of righties 😉

Diversiteit is geweldig

Alle mensen van elke kleur, geslacht, overtuiging zijn welkom op onze site. Met respect voor elkaar uiteraard.