Onze waarden

Waarden zijn belangrijk, ook voor een bedrijf of organisatie. Ze geven richting aan wat je doet. Gaan we voor winst of voor kwaliteit? Wat bieden we aan en hoe worden klanten en medewerkers behandeld? Bij elke keuze die we maken, toetsen we deze af aan onze waarden om te zien of we nog steeds goed bezig zijn. Wij hebben voor Linkerdink dus ook eens nagedacht over de waarden die wij belangrijk vinden en deze in een lijstje gegoten (in willekeurige volgorde):

Gelijke kansen voor iedereen

Iedereen verdient gelijke kansen. Met Linkerdink willen we ons steentje bijdragen specifiek voor linkshandigen. We behandelen iedereen op dezelfde manier in overeenkomst met de andere waarden die hier vermeld staan.

Kwaliteit

Ieder product dat we verkopen wordt eerst ook door ons (Evi) getest. We vinden het belangrijk dat we degelijke items aanbieden waar onze klanten veel plezier van kunnen hebben.

Transparantie

We willen op ieder vlak transparant communiceren met onze klanten. Ook wanneer mensen niet zo tevreden zijn over onze services. We willen waardevolle en correcte reviews van onze producten binnen het kader van onze gedragscode. Stuur een mail met je vragen, bedenkingen enz en we zullen er zeker op reageren.

Life is fun

Voor veel mensen is het leven al grijs genoeg. Wij willen ons steentje bijdragen door er wat kleur aan toe te voegen. En een snuifje humor om je dag verder op te vrolijken.

Duurzaamheid

Het klimaat is, terecht, een hot topic waarvoor iedereen verantwoordelijk is. Dat geldt ook voor ons. Binnen onze mogelijkheden proberen wij ook ons steentje bij te dragen. We zijn bijvoorbeeld wel afhankelijk van externe producenten, maar duurzaamheid is iets waarmee we rekening houden wanneer we onze partners kiezen.

Lokaal

Door onze specifieke niche moeten we kijken naar het wereldwijde aanbod. Maar wanneer we de keuze hebben zullen we gaan voor producten die in België of Europa worden gemaakt zodat we de “lokale” economie steunen.

Respect

Iedereen verdient het om met respect behandeld te worden of het nu gaat om leveranciers, klanten, nieuwsgierige bezoekers of righties 😉

Diversiteit is geweldig

Alle mensen van elke kleur, geslacht, overtuiging zijn welkom op onze site. Met respect voor elkaar uiteraard.