Weg met #BlackFriday

Linkerdink steunt Trees for All

Deze vrijdag is het al zover: Green Friday! Wij gaan dit jaar op Black Friday op Groen. Dat betekent dat wij op vrijdag 26 november geen kortingsacties aanbieden en samen met TreesforAll bomen planten. Ga jij ook op Groen

Duurzaamheid is een belangrijk thema waar we met Linkerdink voortdurend aandacht aan besteden (we zullen hier in een later blogbericht dieper op ingaan). Maar we willen méér doen. Daarom zetten we dit weekend onze duurzame producten in de kijker samen met onze ‘groene’ producten. Voor elke aankoop van deze uitgelichte items doneert Linkerdink 10% van de prijs aan Trees for All. Zo dragen ook wij bij aan een groenere planeet.
De actie loopt van 26 November 2021 tot en met 29 November 2021 (van Black Friday t.e.m. Cyber Monday). 

Inmiddels doen al ruim 300 merken en bedrijven mee aan Green Friday. Het doel? Met z’n allen 50.000 bomen planten. Zo zetten we ons samen in voor een groene en gezonde aarde.

Wat doet Trees for All? Zij planten bomen via duurzame bosprojecten in Nederland en het buitenland. Dit doen ze aan de hand van Green Friday. Je ook een boom cadeau geven of een donatie doen om je CO2 uitstoot te compenseren.

Black Friday

Black Friday 2021 zal alle records breken – tijd voor een groen tegengeluid!
Alles wijst erop dat Black Friday dit jaar groter wordt dan ooit. Vorig jaar al werd wereldwijd een record bereikt met online bestedingen van bijna 270 miljard dollar, een stijging van 36% ten opzichte van het jaar ervoor. Hebben we al deze spullen nodig? Nee. Zo komt jaarlijks ongeveer 85% van de kleding die we kopen op de vuilnisbelt terecht.

Duurzaam shoppen

Wil je meer informatie over duurzaam shoppen dan kan je gaan naar het artikel ‘Duurzaam shoppen doe je zo’ geschreven door Trees For All.

Happy Green Friday!