Mis deze limited editions niet!

Al gehoord van Lamy? Want als er één bedrijf is met een passie voor schrijven dan zijn zij het wel. Dit Duitse bedrijf maakt al sinds 1930 vulpennen (en andere schrijfwaren) van de hoogste kwaliteit. Liefhebbers van over de hele wereld kijken dan ook telkens reikhalzend uit naar de verschillende limited editions die ze jaarlijks uitbrengen. 

En met veel trots kunnen wij er in onze winkel ook twee aanbieden: de Lamy Aion en de Lamy Al-Star Cosmic. 

De Lamy Aion komt uit het hogere gamma. De pen heeft een strak design en is straight forward zonder veel tralala. Dat maakt dat hij gegarandeerd een klassieker wordt. Hij wordt gekenmerkt door naadloze overgangen en zijn geborstelde uiterlijk geeft hem nog wat extra cachet. Zo stylish als wat. En het diepe donkergroen doet denken aan weelderige bossen, rustgevende natuur. Deze kleur straalt pure luxe uit. Als we één ding zeker weten is het wel dat deze pen van een klasse apart is.  We zijn niet de enigen die dit denken, gezien hij de German Design Award heeft gewonnen.

De AL-star Cosmic is daarentegen een lichtpuntje in de duisternis, sterrenstof tegen het hemelfirmament. Zo licht als een veertje maar toch robuust glijdt hij vlotjes over je papier. Als tijdelijk lid van de AL-star familie brengt hij net die extra glitter and glam met zich mee die een schrijver nodig heeft om inspiratie op te doen. Zijn moderne, jonge uiterlijk past bij iedere trendy jongvolwassene. Of bij trendy volwassenen die jong van geest zijn. 

Beide zijn maar beperkt verkrijgbaar dus rep je als je ze graag in handen wilt krijgen. Goed om te weten is dat de limited edities van Lamy altijd worden uitgegeven met een medium penpunt (en niet specifiek linkshandig). Kan jij als leftie hem dan wel gebruiken? Absoluut. Deze zijn zodanig geslepen dat zowel links- als rechtshandigen met deze vulpennen kunnen schrijven. Ik heb het uitgetest en vind het heerlijk om ze te gebruiken. Het enige verschil dat ik opmerkte, is dat de linkse penpunt dunner schrijft dan de medium penpunt. Eerlijk? Ik verkies de medium, maar dat is erg persoonlijk, ik hou gewoon van schrijflijnen met wat body.

Ga snel naar onze winkel en bestel jouw Lamy Aion darkgreen of Lamy Al-star Cosmic.

Enjoy